Önnek miben segíthetünk?

Könyvelőváltás

Amennyiben ön egy olyan, fejlődni képes céget épít melynek elengedhetetlen része, a pontos és megbízható könyvelés, önnek nálunk a helye. Fontosnak tartjuk, hogy az ön vállalkozásába minél több oldalról betekintést nyerjünk, hiszen csak így tudunk megfelelő, és helytálló szakmai tanácsokkal ellátni önt. Szolgáltatásunk részeként, amennyiben nem szeretne a régi könyvelőjével további kapcsolatot tartani, elintézzük ön helyett, az iratanyagok átkerülését.

Adó- és szakmai tanácsadás

Úgy véljük, a számvitel, csak részben alappilére a könyvelési szolgáltatásnak. A pénzügyi tervezés, havi riportolás, olyan folyamatok, amelyek nélkülözhetetlenek egy fejlődő vállalkozás számára. Bizonyos esetekben, pedig kötelezőek. Naprakészen tartjuk tudásunkat a folyamatos jogszabályi előírások figyelemmel kisérésével.

Vállalkozásindítás

A kezdeti döntések hosszú időre meg fogják pecsételni leendő új cége eredményességét. Azt a nézetet valljuk, hogy a vállalkozás fő célja a profit megtermelése. Amennyiben ön álmait szeretné megvalósítani új vállalkozásában, biztos lehet benne, hogy a kezdeti nehézségekben sem hagyjuk magára a döntések meghozatalában. Mennyire tatja biztosnak vállalkozása pénzügyeit? Mi jól tudjuk, hogy miért érdemes energiát, és időt fektetni a megfelelő könyvelő kiválasztásába. Vállalkozásunk, a legjobb társasági szakjogászokkal áll kapcsolatban, így önnek nem kell a megfelelő ügyvéd keresésével bajlódnia, megoldjuk ön helyett ezt a problémát!

SZJA bevallás készítés

Eseti, vagy tartós megbízással állunk minden olyan magánszemély ügyfelünk rendelkezésére, aki a NAV által legenerált bevallástervezetet szeretné biztos kezekben tudni. Érdemes tudnia, hogy az ingatlaneladás, valamint bérbeadás és egyéb bevételeket is fel kell tüntetni az személyi jövedelemadó bevallásban. Ezeket az adatokat, készséggel felvezetjük az ügyfeleink adóbevallására és tájékoztatjuk önöket az esetlegesen felmerülő adók fizetési kötelezettségéről. Minden esetben az elkészített adóbevallást célszerű kiegészíteni és jóváhagyni a NAV számára, mert ezek elmulasztása miatt bírságot szabhatnak ki önre. Segítünk az adókedvezmények igénybevételében is. Nekünk csak az ügyfélkapus adataira van szükségünk, és levesszük az SZJA bevallás terét a válláról.

Elrontott könyvelés rendbetétele

Kérdéseivel rendszeresen hívja a jelenlegi könyvelőjét, viszont csak foglalt telefonvonalat és visszahívási ígéretet kap? Nálunk e miatt sem kell aggódnia! Minden egyes hívására és elektronikus megkeresésére azonnal reagálunk. Gyakran előfordul önnel, hogy úgy érzi a könyvelője az államnak dolgozik és nem önnek? Segítünk a bevétele és helyes adózás egyensúlyának megteremtésében. Számtalan esetben találkoztunk olyan hozzánk került könyvelési anyaggal, melyet hanyag és pontatlan munka jellemez, melyet egy esetleges ellenőrzéskor az ön felelőssége terhel. Forduljon bizalommal hozzánk, visszamenő évekre is feltérképezzük könyvelt iratait, tájékoztatjuk az esetleges problémákról s javítjuk a felmerült problémákat.

Pályázati tanácsadás és pályázatírás

Pályázati tanácsadás, pályázatírás,

A siker garantált pályázat megírása a növekedés kulcsa. Mind közbeszerzési támogatások, mind uniós pályázatok megírását vállaljuk, civil szervezetek, vállalkozások számára. Szeretne egy új telephelyet? Jó jönne egy új munkagép?  Tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, ha valamely megálmodott projekt, a forráshiány miatt nem tud megvalósulni. Pályázatírási szolgáltatásunkkal tudjuk segíteni álmainak megvalósulását. Pontosan, érthetően tájékoztatjuk a pályázati lehetőségekről melyek biztosítani fogják az ön cégének a szükséges erőforrásokat.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Ne fogadjon el más ajánlatot, amíg nem rakta mellé a miénket!

Irodánk címe:

3532 Miskolc,
Győri kapu 102.

E-mail címünk:

info@creativekonyveloiroda.hu

Itt találhat meg minket!